Make your own free website on Tripod.com

leaderboard ad

VESTI

        

Aktuelnosti, zbivovi, vesti, proricanja, gluposti...


2. maj 2004

 Zvaničan početak
1.

Da mi je neko rekao da će mo ovo završiti sada ne bih mu verovao. Pa, ne očekujem mnogo od ovog. Jednostavno je ovo mesto za ponekad svratiti. Ovde čete osim nekih stvari koje zaslužuju pažnju naći i stvari koje se tiču nekih mangupa. Drugim rečima, tračeve. Svako piše nešto svoje, ostali nemaju pravo da se bude. Ko zna, možda ovo postane svecki hit!

M.E

2.

Stranica posvećena Bresnom Polju je rezervisana. Tačnije, iako smo mi sebi to natovarili na glavu pojavila se grupica poljopeivrednih proizvođača koji su dobili nešto kao fondaciju za njihov sajt. Tako smo došli do zaključka da je najlakše da jednostavno uputimo link na njih. Još veći problem je što smo i mi pozvani da učestujemo u ovom projektu. Možda uspe i da bude bolji od ovog? Jedino je bitno da u sve to ubacimo malo istorije i kulture. Najjača stvar je slika koju je Grujin dao a na kojoj se hvali koliko ima gajbica paradajza. :)

M.E

Sve gluposti do sada pokupite ovde>>  ovde
 

Uspomena na pocetak:


15. avgust 2003          

A o cemu da pisem? Ovo je inace datum kada doradjujem ovo cudo pa eto da ima cisto onako nesto napisano. Ma vest je da je ovo cudo zvanicno u vodama net-a, pa kada se nesto stvarno dogodi imace sta i da se pise. Samo zapamtite datum, rukopise ne citamo. :) Jedino ako vas sada interesuje cena paradajza ili steta naneta zbog suse, mislim...