Make your own free website on Tripod.com

El Presidente


Nazad INDEX       

  

Šta čovek može da kaže o sebi a da nečuje kasnije komentar na sve to. Zato, jednostavno se opustite i čekate da priču o vama naprave drugi. Tako je uglavnom sigurnije. 

Marko Erić, poznatiji kao Pacov. Rođen sam 02.03.1984.god. Od nedavno sam završio srednju školu i to Tehničku školu u Trsterhirkenu i to smer Mašinski tehničar za kompijutersko konstruisanje. Badava. Pokušao sam da upisem vojnu akademiju, ali verujte mi, matematika se ne uči sama po sebi.  Živim u Bresnom Polju i trenutno se u SUP-u vodim kao fizičko lice koji se izdržava povremenim radom. :) Glupo je bilo šta da pišem detaljnije o meni, za takve stvari postoji mail. Ko zeli da se dopisuje neka pise. Mislim, ne bih sada da popijem komentare kako sam napravio sajt samo zbog... nekih stvari. Evo mojih adresa, ali i napomena zašta i kako koristim. 

stevicae@ptt.yu

PRIVATE!

mimic@dr.com

Reklame bato!!!

pacovdlak@yahoo.com

Skoro nizašta.

Naravno, tu je i stari dobri:  

U stanju sam da se dopisujem skoro o svemu. A i dok se dopisujem uglavnom ispričam mnogo toga o sebi. Za svakoga imam posebnu priču. Ali ukratko može da se kaže da sam mangup bez mane i straha.Da li sam ipak mogao da smislim neko bolje ime? Šta od ovog očekujem? Pa da bude nešto što će obeležiti sve ono sto sam do sada uspeo da izmislim. Tolike godine imam komp a da sada nemam i jednu malecku prezentaciju. A koliko sam samo ovo spremao... 

Sada sam suviše zauzet izradom ovog čuda tehnike, pa me malo i mrzi da pišem. A i bolje je... e sad zaboravih sta sam hteo da napišem... 

Pa da! Telefon! 037/727-237, a ako zovete iz inostranstva, snađite se za pozivni. :) Uskoro dostupan i sa mobilnog telefona, naravno ako mi bata dozvoli. :)